dijous, 26 de juliol del 2007

President i enemic públic número 1

Des de l'elecció del nou president, l'administrador de la comunitat de propietaris de les naus estava ballant la negra. Era un malviure. El matava a disgustos, li feia plorar gotes de sang responsabilitzant-lo de tots els problemes que hi havia als locals del polígon de Pinto, a Madrid. Un dia, quan ja estava quedant sec com un bacallà ranci, el president el va acusar d'haver posat ma a la caixa. “No volem lladres aquí!” l'escridassava aquell cabronàs mentre ell sortia per darrera vegada del despatx amb la intenció de trobar una nova feina que no li tornès a fer patir set calzes d'amargura.


Li costaria treure's del cap aquell personatge més dolent que la tinya, però amb el temps ho aconseguiria.


Dos anys més tard, aquest dimarts, quan l'antic administrador es va asseure davant el televisor per mirar les notícies, es va trobar amb un rostre idèntic al del president. A les imatges captades a Figueira da Foz (Portugal), apareixia, sortint d'un tribunal, un individu custodiat per dos agents. La veu en off deia que havia estat detingut l'atracador Jaime Jiménez Arbe, de 51 anys, conegut com “El Solitario”, que des de feia tretze anys era perseguit per la policia espanyola.


L'antic administrador va empal·lidir. Aquell home que l'havia acusat a ell de lladre era ni més ni menys que l'enemic públic número 1 de l'estat espanyol.


Imatge: foto policial d'"El Solitario" rient.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajaja. En aquesta foto, "El Solitario" sembla en Carlos Sobera, el presentador de concursos que mou la cella...

És curiós que la policia portuguesa hagi divulgat una imatge de l'enemic públic número 1 collonant-los...

Salut!

Unknown ha dit...

Saps per què li diuen El Solitario?