diumenge, 12 de novembre del 2006

La Moreneta contra Montilla i Carod

Unes 900 persones, convocades per Internet i per missatges SMS, es van concentrar ahir al vespre a la plaça de Sant Jaume per protestar contra la formació del nou tripartit. Es van sentir molts crits contra José Montilla i, sobretot, contra Josep-Lluís Carod-Rovira, que va ser titllat de “botifler”.

Abans de marxar cap al Teatre del Liceu, on, aprofitant la inauguració de la temporada, van escridassar Pasqual Maragall i van obligar Montilla a entrar per la porta de darrera, els congregats van cantar Els segadors i...el Virolai!.

S'ha de reconèixer que té el seu mèrit convertir en cançó de protesta la Rosa d'abril / Morena de la serra/ de Montserrat estel (qui li havia de dir a Verdaguer!), però si la cosa consisteix en seguir el guió marcat a La Vanguardia per l'”entrevistador” Xavier Sala i Martín, proposo des d'aquí que a les properes concentracions contra el Govern de l'Entesa es faci un foc de camp davant el palau de la Generalitat i els assistents vagin llegint, un per un i fins la darrera plana, El zoo d´en Pitus d'en Sebastià Sorribes.

Com li passa a Montilla, confesso desconèixer el final d'aquesta llibre infantil, cosa que m'invalida per aspirar a ser president de la Generalitat i per a tant, hauré de conformar-me en continuar treballant, com a pobre ignorant, en aquest vell ofici (no sé si els més vell del món) que és el periodisme.

1 comentari:

bacus ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=aNFCEKPg9Cg

dubto que arribin fins al final, per sort tenim els nostres propis cossos de repressió per mentenir l'ordre....les tradicions i el sant cristo gros.... tot en nom de la quatri-barrada i la "nació" virtual és clar.