dimarts, 31 d’octubre del 2006

"Homenatge" de Boadella a la premsa catalana



Dissabte explicava en aquest mateix blog que els culs havien entrat en campanya. Concretament feia referència als que surten a l'espot electoral del Partit Humanista de Catalunya i també al candidat en pilotes de Ciutadans-Partit de la Ciutadania.

A l'anterior post penjat avui mateix comentava, així de passada, el silenci mantingut per Albert Boadella al llarg de la campanya. Doncs bé, aquí el tenim de nou, en ple dia de reflexió, fregant-se el cul amb el diari Avui i amb El Punt.

En el vídeo penjat a YouTube ho expliquen d'aquesta manera:

"Albert Boadella rinde un sentido homenaje a los diarios catalanes, y les agradece su excelente cobertura de la campaña electoral de Ciutadans".

Si l'actor i director teatral necessita dos diaris per fer front a les cagarines provocades per l'atenció que li han dispensat els mitjans catalans , quants exemplars li caldrien al Partit Humanista per atendre tots els culs de l'espot si la reacció fisiològica generada per la poca cobertura fos idèntica?

I sobretot, quin homenatge farà Boadella a determinats mitjans de fora de Catalunya que l'han rebut des del primer moment amb els braços oberts?

Un darrer detall: en el vídeo Boadella surt tapat amb un elegant batí. El cul, en tot cas, ja l'ensenyarà el cap de llista Albert Rivera, que és qui s'ha hagut de currar la campanya mentre els “intel·lectuals” es mantenien a la rereguarda.

Més sobre el tema en el blog “Els uns i els altres