dimecres, 11 d’octubre del 2006

Fent el joc al PP


La direcció del PSC ha decidit expulsar del partit al responsable de les joventuts socialistes de Martorell, Jordi López Forn per la seva participació en els incidents que es van registrar ahir al vespre en un acte pre-electoral protagonitzat per Angel Acebes i Josep Piqué.

És el que té el PP: es passa el curs polític excitant la confrontació entre territoris i entre opcions polítiques i aconsegueix aplegar en contra seva a gent de diverses ideologies que en altres circumstàncies probablement no compartirien ni un cafè.

Lluny de la meva intenció justificar cap acció violenta o, com ha dit Maragall, “feixista”, però la convivència democràtica no només la trenquen els que criden, amenacen o llencen ous, sinó també aquells que usen la paraula, amplificada pels seus altaveus mediàtics, com la pitjor de les armes. Aquells que, repetint una i altra vegada la mateixa mentida, van construint davant l'opinió pública la “seva” veritat.

Fa uns dies, Josep Piqué va declarar públicament que el PP faria una campanya en clau catalana. Algú però, li ha fet veure les avantatges que comporta convidar a personalitats de l'aparell estatal del partit. Si no passa res, fantàstic. I si succeeix alguna cosa, com a ahir a Martorell, només cal recollir els fruits en un terreny, el victimisme, que sempre es beneficiós electoralment. Això ho saben els nacionalistes d'un costat com de l'altre.

De fet, per Tots Sants, el PP espera recollir vots no només dels que admiren el seu presidenciable, sinó encara més dels que voten a unes sigles d'àmbit estatal. Per això, els que ahir van intentar rebentar l'acte d'Acebes i Piqué no tan sols van tenir un comportament antidemocràtic sinó que a més van ajudar a presentar el PP com a víctima i a “espanyolitzar” la campanya, que és, en definitiva, el que buscaven els estrategs del Partit Popular.

Enhorabona, doncs, per la seva extraordinària "visió política".


Foto: Piqué sortint de l'acte de Martorell protegit per diversos escortes. /Europa Press

1 comentari:

Lo Vilot ha dit...

Holes mestre:

Poc puc afegir, ho has dit tot ... molt i molt be.

Una llastima tot això, per no dir una rucada (no se perque serveixen les reunions). Ho tenien prou be, a nivel nacional i uns incults, politicament parlant, ho fotin a rodar tot. No crec que al ZP li hagi fet gens de gracia, gens.

He vist les desclaracions del Maragall, tenia ganes de dir el nom del porc i es reprimia. Ha estat suau dient lo de faxistes.

Esta clar que els hi han fet la "graaan" campanya electoral.

Em pregunto que passarà, o que diran, quant el PP es manifestí a Ferraz. Recordem que s'han de venjar de les manis anteriors al 14-M, no ho han pait. Tindrán que callar?

En fi, mestre, ets un mestre del teclar (ara, ja no puc dir ploma).

Enhorabona per l'article. L'esperava !!!