dilluns, 24 de novembre del 2008

Convidat a palau


Des de Presidència de la Generalitat m'han invitat a assistir a la conferència que amb el títol "Enfortir Catalunya" pronunciarà avui a la tarda a palau el president José Montilla en motiu del segon aniversari de l'actual legislatura.


Bé, de fet no sé si el convidat soc jo perquè, malgrat que la invitació ha arribat a l'adreça d'El Punt, va a nom d'Antoni Dalmau i Ribalta, escriptor i expresident socialista de la Diputació de Barcelona, el meu homònim amb qui, fora de la coincidència de nom i primer cognom, no m'hi uneix cap parentiu ni relació personal o professional.


Ja vaig explicar fa uns mesos que a ell el confonen amb mi situant-lo en El Punt i a L'Absurd Diari, i a mi amb ell al convidar-me, per exemple, als actes de la Fundació Jordi Pujol com a “Il·lustríssim president de la Diputació de Girona” (aquí el nivell d'error ja agafa una volada surrealista).


Fins i tot al web de l'editorial Temas de Hoy s'hi pot llegir un perfil biogràfic en el qual, agafant una mica de l'expresident de la Diputació de Barcelona i una mica de qui signa aquestes ratlles ens converteixen en una sola persona.


Deia doncs que m'han convidat a la conferència de Montilla però no hi aniré pas. M'hauria de camuflar, amb un bigoti fals, d'expresident de la Diputació, recuperar alguna anècdota divertida de l'organisme provincial i refrescar els meus limitats coneixements sobre les creuades contra els càtars ( “Mateu-los tots, i Déu, després, ja sabrà conèixer els seus!”), que és l'especialitat de l'escriptor Antoni Dalmau i Ribalta.


I encara hi hauria el risc que explicant alguna maledicència sobre el mandat de Samaranch o el del propi Montilla -que recordem-ho, també va ser president de la Diputació entre el 2003 i el 2004- aparegués a palau el meu il·lustre homònim disfressat de periodista, amb els ulls castigats per massa hores navegant per internet i amb una invitació a la butxaca a nom d'Antoni Dalmau i Carbó.


Imatge 1: La invitació a la conferència del president Montilla

Imatge 2: L'expresident de la Diputació de Barcelona Antoni Dalmau i Ribalta.

4 comentaris:

Numina ha dit...

ja has provat a pagar les factures amb la seva targeta de crèdit? ;-)

Toni Dalmau ha dit...

Doncs, Numina, m'has donat una bona idea. Llàstima que ell podria fer el mateix amb la meva visa...

SERGIBR ha dit...

Es wapo. Aprofita i treu-ne profit de l'avinentesa!!!

Anònim ha dit...

VIVIM UNS ANYS ABSURDS, ES MOLT TRIST,PERO L'ABSURDITAT IMPERA...REGNE I PREMIA.... JUGANT AMB BCN.