dijous, 20 de novembre del 2008

La crisi de la Tita

Un escorta privat de la baronessa Thyssen va frustrar un robatori en una botiga de roba de Platja d'Aro mentre la Tita Cervera s'estava provant una peça d'abric a l'emprovador.


Segons s'ha sabut ara, els fets van succeir el diumenge 19 d'octubre quan un lladregot va fotre ma al calaix de la caixa i va sortir pitant després de donar una empenta a la dependenta. El guardaespatlles, que no era en Kevin Costner (ni la Tita és la Whitney Houston) però que té una colla d'anys d'ofici, li va barrar el pas, va escapolir-se d'un cop de puny i el va immobilitzar fins a l'arribada de la policia.


Tot plegat no seria gaire noticia sinó fos que els fets van tenir lloc en un outlet, un establiment que ofereix roba i sabates de primeres marques però de temporades anteriors.


Què fa la baronessa comprant roba en un outlet?


Definitivament, la crisi està causant estralls... i la noblesa ja no és el que era!


  • "El dia que quebró Lehman Brothers vendí un abrigo de piel de 125.000 dólares" ( el gran senyor de la moda, Óscar de la Renta, avui en El País)

1 comentari:

Numina ha dit...

No estic gaire al cas d'aquest món però a algú que li donen l'oscar de la renda ha de tenir pela llarga i no li caldria vendre's l'abric.