dimarts, 18 de novembre del 2008

Un "etarra" anomenat Gran Wyoming


Federico Jiménez Losantos segueix fent amics. En el seu programa de la Cope ha comparat al cap militar d'ETA, Txeroki, detingut ahir a França, amb el Gran Wyoming:


¡Qué triste dedicarse toda la vida a luchar contra el capitalismo y la bestia estadounidense y cuando en lo criminal se llaman Txeroki, en lo civil se llaman Wyoming! Con la de nombres que hay en el santoral o en la lista de criminales célebres.


La resposta irònica de l'humorista del programa Intermedio de la Sexta no s'ha fet esperar (veure el vídeo):


Pues es verdad, me han pillado. Txeroki y yo somos como dos gotas de agua. Él es jefe militar de la banda terrorista ETA y yo de algo mucho peor, la banda del Intermedio. La única diferencia és que Txeroki no lleva tirantes. Estos sólo no los dan a los que además de ser miembros de ETA nos dedicamos a presentar programas de humor.


Definitivament, Jiménez Losantos li ha agafat gust a asseure's al banc dels acusats i a ser condemnat a afluixar la pasta. Si segueix insistint pel camí del martirologi encara aconseguirà que José Bono faci col·locar en el Congrés una nova placa amb el seu nom, al costat de la de Sor Maravillas.


L'excusa?. No cal ni dir-ho perquè tothom ho sap: la persistent lluita del radiopredicador dels bisbes a favor d'allò que alguns insisteixen en definir com a llibertat d'expressió.


Des de la seva placa honorífica, el màrtir Federico podria insultar per sempre més a tots i cada un dels ministres i diputats de les Espanyes, aquesta suma de territoris i de sentiments que ell mateix ha definit, amb l'elegancia que el caracteritza, com un “país de paletos dirigido por un Gobierno de paletos y de ignorantes”.

1 comentari:

Im-Pulso ha dit...

En el caso de FJL lo más inquietante ya no es lo que dice, sino la actitud de la Conferencia Episcopal, pues en rigor es obligado concluir que la sección española de la Iglesia Católica apoya semejantes desatinos.