diumenge, 21 d’octubre del 2007

"Qué cabroooons!!!"



Sense ànim de frivolitzar un problema de salut seriós com el que pateix Pasqual Maragall, la malaltia de l'expresident provoca, sens dubte, un dilema a l'equip d'un dels programes de més èxit de TV3: “Polònia”. La imitació de Maragall, divertida i carinyosa, realitzada amb tant d'encert per Queco Novell -ni més ni menys que 147 gags des de la primera aparició al programa el 16 de febrer del 2006, tot i que el personatge ja venia de “Set de nit”- l'han convertit en un dels més estimats per l'audiència.

Si opten per eliminar-lo, serà com enterrar a l'expresident en vida i si el mantenen sempre hi haurà algú que els acusarà de fer broma amb un malalt.

Mala peça al teler i encara més tractant-se d'una televisió pública.

En tot cas, l'expressió "qué cabroooons!!!" que en “Queco Maragall” deixa anar cada dos per tres a “Polònia” i que en Pasqual Maragall -l'autèntic- assegura que mai ha sortit de la seva boca, forma ja part del museu de frases il·lustres de TV3, al costat d'altres com la mítica “Sue Ellen, ets un pendó!” que ha quedat gravada a la memòria de tots aquells que un llunyà 1983 vàrem seguir la sèrie Dallas a l'inici de les emissions de la Televisió de Catalunya.

  • Postdata dilluns 22 d'octubre: Avui, en el programa "El Club" de TV3, Queco Novell ha anunciat que el personatge de “Maragall” continuarà sortint a “Polònia”, però que s'intentarà ser el màxim de curosos amb el tot el que li facin dir al personatge. Les imitacions de l'expresident de la Generalitat també continuaran tant a “Minòria Absoluta” de RAC1 com al programa de Manel FuentesProblemes domèstics” (Catalunya Ràdio).


Vídeo
: gag musical de “Polònia” en el qual “Pasqual Maragall” s'acomiadava de la presidència de la Generalitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLT BEN VIST, es un complicat dilema. El sabràn resoldre els de Polònia, ja estàn acostuimats a viure en un país en el que facis el que facis SERÀS CRITICAT.