dimecres, 31 d’octubre del 2007

L'hereu, la pubilla i la ministra


David Saborido, de 19 anys, estudiant de filologia francesa i natural de Gironella, i Pilar Molas, nascuda a Puig-reig fa 17 anys i estudiant de medicina, van passar ahir pel programa de TV3El Club” com a nous Hereu i Pubilla de Catalunya 2007. Els dos joves del Berguedà van ser escollits diumenge en una cerimònia organitzada a Llançà pel Foment de les Tradicions Catalanes. Segons Valentí Carrera, president de l'entitat, un total de 47 pubilles i 30 hereus d'arreu de Catalunya i d'entre 16 i 23 anys van haver de superar una prova escrita i una altra oral sobre la cultura i l'actualitat catalana.


En “El Club”, l'Albert Om va tenir la mala pensada de fer-los respondre un breu test i ni l'hereu ni la pubilla van saber dir qui és la ministre de Foment o donar algun nom d'un membre del govern català (el noi va esmentar com a “conseller” al cap de l'oposició Artur Mas).


Definitivament, per fer-se mereixedora de la dimissió de l'any, Magdalena Álvarez s'ha de treballar molt més els esvorancs de Barcelona i, si és possible, fer-ne sortir algun a la comarca del Berguedà.


I pel que fa a Artur Mas, si la joventut del país ja el situa en el govern, no cal ni que torni a aspirar a la presidència de la Generalitat.


Una de dos: O han estat els nervis habituals del directe o la tradició s'ha menjat amb patates l'actualitat política.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja et puc ben assegurar que la joventut actual ben pocs polítics coneix. Jo faig 2n de batxillerat i els meus companys de classe tenen problemes per identificar José Montilla, Ángel Acebes, Joan Saura... On anirem a parar? També, per exemple, molts ni tan sols entenen com poden haver-hi opcions econòmiques alternatives al capitalisme i ni tan sols saben la diferència entre dretes i esquerres.

Anònim ha dit...

Vaig veure les preguntes que els hi van fer. Cap dels dos va saber respondre quina era la capital d'Islàndia. S'ha de fer verdaders esforços per conservar tradicions. Si a sobre els "escollits" fan aquest paper... desvirtua totalment el tema, aleshores ve allò de que els han escollit perquè són macos i prou.

Anònim ha dit...

Sóc amiga de la Pilar i us asseguro que TOT eren nervis. Em costaria dir el nom d'alguna persona que sigui més intel·ligent que ella. A ell no el conec tant... Però n'estic segura que no els han escollit perquè "són macos". Van superar uns exàmens i van treure la màxima puntuació. Saben molt de Catalunya per l'edat que tenen. I ningú els hi pot prendre el mèrit.
Això sí! Els amics encara ara li fem la broma de... capital d'Islàndia? Jajaja.
En fi... Només era això.
Pilar, t'estimo!
Saludo al David també!
Aquest Bèrguedà... =D
Ai! Sóc l'Alba.
I per cert... la Laura i la Xènia (actuals pubilles de Puig-reig) a veure on arribeu eh!
Petons gent!