dilluns, 29 d’octubre del 2007

La cacatua que balla Backstreet Boys



A Schererville, una població de 25.000 habitants situada a l'estat nord-americà d'Indiana, hi ha un refugi d'aus anomenat Bird Lovers Only Rescue. Allà hi viu, des de l'agost passat, una cacatua que porta per nom Snowball i que té la rara habilitat de saber ballar un dels èxits dels Backstreet Boys: "Everybody (Backstreet's Back)".


Quan l'anterior propietari va deixar Snowball al refugi, va entregar als responsables del centre un CD perquè comprovessin les habilitats de la cacatua i van quedar tan sorpresos com les milers de persones que han vist aquest vídeo penjat a YouTube.


Així, gràcies a internet, la fama d'Snowball està donant la volta al món.


Mentrestant, circula el rumor que a altes hores de la nit, en alguns barris de Barcelona, el son dels veïns es veu pertorbat per la cançó dels Backstreet Boys. També es diu que fa uns dies, de matinada, algú va treure el cap per la finestra i va poder veure damunt l'asfalt a centenars de coloms i de cotorres argentines aprenent a cantar i a ballar "Everybody (Backstreet's Back)":


Am I original (yeah)

Am I the only one (yeah)

Am I sexual (yeah)

Am I everything you need

You better rock your body now


Un ocellet m'ha dit que els coloms i les cotorres de BCN –considerats per alguns com a autèntiques plagues bíbliques- volen guanyar-se d'aquesta manera l'afecte dels ciutadans.

Però no em feu cas. Tot plegat pot ser només una llegenda urbana...