dilluns, 8 d’octubre del 2007

Condoms bancaris


El Kasikorn, una de les entitats bancaries més importants de Tailàndia, ha decidit repartir preservatius entre els seus clients. La campanya, que porta per nom “Condoms per a la confiança”, començarà el mes vinent a 600 oficines del banc i cada client que hi vagi a fer qualsevol gestió serà obsequiat amb preservatius que portaran el logotip de l'entitat.


Segons els promotors de la campanya, l'objectiu és reduir la propagació de la SIDA i, al mateix temps, aconseguir que els seus clients puguin gaudir d'unes relacions sexuals segures sense haver de passar vergonya anant a comprar el condoms a les farmàcies.


Aquest darrer detall, el de la vergonya, és ben curiós tenint en compte que Tailàndia gaudeix o pateix ( segons com es miri) de fama internacional com un dels més importants destins de turisme sexual del món.


Bancs i caixes sempre juguen publicitariament amb el concepte de la seguretat financera i en aquest cas, a Tailàndia, l'han volgut ampliar al terreny sexual...


Sigui com sigui, la campanya bancaria-condonera resulta força sorprenent i no crec que en un mercat com el nostre -castigat per les directrius anti-inflació del Banc Europeu- tingués gaire èxit.


Les noticies que els usuaris acostumem a rebre de les entitats bancaries són força destrempants (encariment constant de la hipoteca, compte amb números vermells etc etc) i no crec que aquests condoms ajudin gaire a excitar els ànims...


Digueu-me desconfiat, però sempre hi ha el risc que quan te'l posis es senti una veu que et reclami la contrasenya o la visa o que et pregunti si ho vols carregar al compte corrent (sense comissió) o al crèdit disponible. També hi ha la possibilitat que, enmig de l'apassionament que caracteritza a tot cavaller entregat a fer bardisses, el condó bancari s'empassi l'honorable carall i que a l'endemà l'hagis d'anar a reclamar a l'oficina de la Caixa amb la llibreta a la boca, el no rés entre les cames i la vergonya a flor de llavis.


Definitivament, se'ls poden confitar, que per pel·lícules de terror ja tenim les del Festival de Sitges.


Foto: Una treballadora del banc tailandès mostrant els condoms que tenen previst repartir entre els clients. Reuters