divendres, 26 d’octubre del 2007

Maragall i Pujol funden partit a "Polònia"




Després que dissabte passat Pasqual Maragall fes públic que pateix un principi d'Alzheimer, van ser molts els seguidors de “Polònia” que van pensar que el personatge interpretat per Queco Novell podia desaparèixer del programa de TV3. Dilluns, el mateix Novell ja va dir que continuaria imitant a Maragall, això sí amb el màxim respecte al seu estat de salut, i aquesta nit ja hem tornat a veure a l'”expresident” fent de les seves amb batí d'estar per casa pel plató de “Polònia”.


En el vídeo de dalt, en Toni Soler i el “president Montilla” divaguen sobre la necessitat de ser curosos amb en Maragall “per no ofendre a ningú”. De sobte apareix l'”expresident” dient-los que és l'ànima del programa i que quan ell no hi surt “això és un funeral”.


En un segon gag, “Maragall” adopta com a crit de guerra “Canya a l'Alzheimer” i, com que la política dona moltes voltes i “el país és en mans de quatre immadurs”, acaba proposant a “Pujol” la creació d'un nou partit.




L'equip de “Polònia”, que acaba de rebre un merescut premi Ondasper haver cultivat la sàtira política a la televisió amb atreviment i agudesa, fins a convertir-la en un fenomen social a Catalunya”, ha tornat a brillar amb el tractament d'un tema tan complicat per un programa d'humor com és la malaltia de Maragall.


Us deixo un tercer gag, en aquest cas sobre la Llei de Memòria Històrica, en el qual “Franco” es considera "injuriat" per Mayor Oreja per haver dit que durant la dictadura las famílies vivien amb tranquil·litat i placidesa.


¡Pero bueno!. Y las torturas? Y la censura? Y la represión que me curré?. ¡Hombre, que uno tiene su trayectoria!. A ver si va a parecer que solo me dediqué a gobernar!”, diu un “Franco” indignadíssim amb l'eurodiputat del PP.