diumenge, 3 de juny del 2007

Les eleccions amb humor

Slideshare és un servei gratuït que permet publicar a internet presentacions fetes amb PowerPoint, OpenOffice Impress o amb PDF i compartir-les a la xarxa a l'estil del que es fa amb els vídeos de YouTube.


Una vegada enllestit el treball, que pot ocupar fins a un màxim de 30 MB, es puja des de la plana d'Slideshare després d'afegir-hi nom, descripció i tags. A continuació, el fitxer és convertit a format flash i queda disponible en una adreça pública on s'hi aniran afegint les presentacions que vagi fent l'usuari. Allà tothom pot veure el treball a tamany normal o a tota pantalla, deixar-hi comentaris, compartir-lo per correu o disposar d'una adreça especial que -com a YouTube- permet inserir la presentació en un blog o a una plana web.


Els lectors de Diari de l'Absurd ja vareu poder veure dimecres passat una presentació amb fotos curioses realitzada per un usuari d'Slideshare. Avui us deixo una recopilació que he fet de quaranta acudits sobre les eleccions municipals i autonòmiques del 27-M que han sortit publicats a diferents diaris catalans i espanyols. Una bona mostra de com es veu la política passada pel filtre de l'humor.