dimarts, 7 de febrer del 2006

Les "tonteries" del ministre Sevilla

El ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla mai ha estat ben vist ni pel PSC ni per la resta de forces polítiques catalanes. Per això, des del primer moment, ha estat apartat de les negociacions de l'Estatut. No han ajudat gaire a millorar el panorama ni les seves declaracions a favor de la convocatòria de comicis anticipats a Catalunya després del referèndum ni la recent conversa “robada” amb el secretari general de CC.OO, José María Fidalgo en la qual el ministre, referint-se al seu col·lega i primer secretari del PSC José Montilla deia que encara és “aviat” per presentar “un xarnego” a la presidència de la Generalitat.

Aquest darrer episodi ha provocat malestar tant a la direcció del PSOE com, sobretot, a la del PSC, farta que personatges com Sevilla o José Blanco donin una imatge “sucursalista” del Partit dels Socialistes de Catalunya, que és allò que ha sortit tantes vegades de la boca d'Artur Mas i companyia, els nous “socis” de Zapatero.

Bona mostra de la mala maror que hi ha en el PSC sobre aquest tema la dona una de les respostes de José Zaragoza, secretari d'organització del partit, en una entrevista publicada diumenge en El Punt:


    - Quan el ministre Jordi Sevilla parla que es convoquin les eleccions catalanes després del referèndum, recull una posició significativa dins del PSOE?


    - «Tan significada que l'han apartat, com a ministre d'Administracions Públiques, de la negociació de l'Estatut. Prou càstig ha tingut Sevilla que li hagin retratat públicament les tonteries que diu. No representa l'opinió del PSOE ni la del PSC.»

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Sevilla diu tonteries, d'acord, però en Zaragoza pobret no queda curt.