dissabte, 20 de setembre del 2008

Les illes Medes...a Barcelona


He rebut un correu electrònic del departament de comunicació de l'agencia Servimedia anunciant que avui i demà es celebra a les “Islas Medas (Barcelona)”un curset de submarinisme dirigit a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, una activitat organitzada per la Fundación Deporte y Desafio, en col·laboració amb la Fundación Prosegur.


Iniciativa lloable i desitjo de tot cor, no cal dir-ho, que sigui un èxit. Igualment espero que qui ha escrit la nota no sigui el guia de l'expedició i que tots plegats hagin sabut trobar les illes Medes on realment són: en el litoral gironí.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Nooo.... el que passa és que estant preparant-se per a la nova LOT, i pel que sembla, les Illes Medes s'integraran a la Vegeria Metropolitana de Barcelona.

Per a compensar, Sant Cosme i Bellvitge s'integraran a la Baixa Cerdanya (uns guanyaran població i els altres pistes d'esquí)

Numina ha dit...

Deu voler dir que alguna orquestra tocarà les illes medes del Juli Garreta a Barcelona.

Anònim ha dit...

Que pena que utiliceis una nota de prensa sobre algo tan bonito y que ayuda a personas que de verdad lo necesitan para reiros. Lo que nadie necesita son blogs como este. Ridiculo