dimarts, 9 de setembre del 2008

Les coses "xules" de Saura


Ahir, durant una entrevista en el programa “Minoria Absoluta” de RAC-1, Dolors Camats, diputada al Parlament i portaveu d'ICV, va deixar anar una frase curiosa:


El departament d'Interior està fent coses molt xules


Ja entenc que adaptar-te al to distès i enrotllat d'un programa radiofònic d'humor polític com el de Toni Soler, Queco Novell i Manel Lucas no és cosa senzilla, però aplicar l'adjectiu “xulo” a la gestió de temàtiques feixugues i aspres com la repressió del crim, les catàstrofes, els incendis o l'accidentalitat a la carretera no deixa de ser una opció simpàtica però una mica atrevida.


Encara que la portaveu d'ICV pensi o tingui l'obligació de vendre que el conseller Saura ho fa tot molt bé, la seva tasca al front del departament d'Interior mai no serà tan “xula” com el darrer dibuix dels nens a l'escola imitant a Picasso o a Miró o com l'últim disc, posem per cas, del quintet mallorquí Antònia Font o del cantautor galàctic Jaume Sisa.


I és així malgrat que ens posem flowers davant el micròfon d'una ràdio i encara que cada nit pugui sortir el sol... com tothom, evidentment, ja sap.


  • Escolteu el fragment de l'entrevista:




Foto: Dolors Camats / ICV