dijous, 8 de maig del 2008

Riure (per no plorar) amb el Barça


El president del Barça, Joan Laporta ha confirmat oficialment aquesta tarda que, quan acabi la temporada, Pep Guardiola substituirà Frank Rijkaard com a entrenador blaugrana . Coneixements, il·lusió i autoconfiança així com el fet que Guardiola garanteix “la continuïtat de l'ideari futbolístic” que ha portat al club als seus millors èxits, són, segons Laporta, les raons per les quals s'ha triat el nou entrenador. El president blaugrana ha reconegut “l'excel·lent feina i comportament” de Rijkaard però ha repartit les culpes de l'actual situació entre els futbolistes, l'equip tècnic i la junta directiva.

Després del partit d'ahir (Madrid 4- Barça 1), en el qual la majoria de jugadors de Barça no van mostrar ni orgull, ni professionalitat ni dignitat, es posa punt i final i comença una nova etapa. Caldrà fer neteja, intentar vendre de la millor manera possible (cosa complicada quan hi ha urgències en un club comprador), treure el talonari i omplir un altre àlbum de cromos amb fitxatges que permetin superar l'actual dinàmica negativa.

Mentrestant, més val riure i no pas plorar. Aquí us deixo un recull d'acudits gràfics sobre el Barça publicats aquests darrers dies a la premsa catalana i espanyola.




Foto: Joan Laporta durant la roda de premsa d'aquesta tarda. / AP / Manu Fernandez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els que fan riure per no plorar sou els mitjans de comunicació que sou el més negatiu que hi ha sobre la capa de la terra. El meu punt de vista es que haurieu de ser més positius i fer notar que quedar en tercer lloc de la lliga no es tan mal resultat. Si aixó haguèssin estat un campionats olímpics hauiríem dit que estaba molt bé guanyar una medalla de bronçe.