dijous, 21 de desembre del 2006

Un iPod a la batedora



Als orgullosos posseïdors d'un iPod, l'objecte tecnològic de desig de milions d'usuaris de mp3, se'ls posaran els pels de punta quan vegin aquest anunci en el qual un dels reproductors multimèdia d' Apple és destruït a l'interior d'una batedora. El vídeo forma part de la campanya publicitària "Will It Blend?", que promou per internet els petits electrodomèstics fabricats per l'empresa Blendtec.

Però el més extraordinari del cas és que les restes triturades del malaurat iPod han estat posades per Blendtec a subhasta a eBay i a hores d'ara el seu preu ja ha superat els 730 dòlars !!
La subhasta finalitzarà demà divendres i la quantitat que acabi pagant el guanyador es destinarà a un hospital d'infants de Salt Lake City.

L'orgullós comprador de les restes mortals de l'iPod rebrà un certificat d'autenticitat, una batedora valorada en 399 dòlars, un llibre de receptes de cuina i una samarreta signada per Tom Dickson, el gerent de Blendtec i sanguinari botxí de l'iPod.

Ah, per cert, el reproductor triturat tenia una capacitat de 60 GB i era ple de fitxers mp3, els quals, segons es subratlla amb humor a la plana d'eBay, han passat també a millor vida. Les notes musicals, ves a saber si baixades amb l'Emule del senyor Dickson, acompanyaran doncs per sempre més l'esperit fet pols d'un artefacte que, sens dubte, aspirava a tenir un final més feliç al costat del seu estimat propietari.

Descansi en pau.