dijous, 2 d’octubre del 2008

La Seu de Palma al Guadalquivir


El PP andalús ha qualificat com “una manca de respecte” la publicació per part de la Junta d'un fullet de promoció turística del Guadalquivir en el qual hi apareixen, junt a la foto de la mesquita de Còrdova, diverses imatges inequívocament mallorquines com la de la Seu, l'Almudaina i el Parc de la Mar.


Segons la Junta, l'error el va cometre l'empresa contractada per la Conselleria de Turisme, que, a l'hora d'elaborar el fullet de vuit planes, va utilitzar imatges d'un banc de fotografia que tenia errors de catalogació. El problema ha esta detectat el primer dia en que s'ha començat a difondre el material, amb la qual cosa s'ha sigut a temps de retirar bona part del miler de fullets editats.


El PP andalús, que sovint ha criticat ha a la Junta pel “malbaratament” de diners en campanyes institucionals, ha aprofitat el cas per carregar novament contra el govern socialista presidit per Manuel Chaves: “No hemos estado tanto tiempo peleando por las competencias del Guadalquivir [...] para que ahora vengan con esta gran chapuza de la Catedral de Palma de Mallorca ilustrando nuestro río”, ha protestat la parlamentaria popular Carolina González Vigo.


Ben segur que es tracta d'una potineria publicitària que no haurà fet gràcia ni a andalusos ni a mallorquins, però no sé si el PP és el més indicat per denunciar aquesta mena d'errors.

¿No era aquest partit qui el 2006 va voler denunciar la inseguretat ciutadana durant el primer mandat de Zapatero penjant a la seva web un vídeo en el qual hi havia imatges de fets violents que es volien fer passar per actuals però que en realitat s'havien produït no tant sols durant l'etapa d'Aznar sinó també a Colòmbia?


¿I no era el PP qui va justificar aquest “error” atribuint-lo a la productora privada que va realitzar el muntatge del vídeo?


Foto: La parlamentaria Carolina González Vigo mostrant el fullet turístic. / Público