dijous, 24 d’abril del 2008

La parella i el llibre que l'ha parit

Sant Jordi a la tarda. Faig dialing saltant d'una d'emissora de ràdio a una altra i a totes elles parlen del que toca: de llibres, de roses i dels seguidors del Manchester que ofeguen amb cervesa la llarga espera fins l'hora del xoc esportiu amb el Barça. En el Camp Nou hi haurà sequera de gols (0-0) i a la Catalunya convertida per un dia en gran hipermercat de llibres, golejada previsible de Carlos Ruiz Zafón amb “El juego del ángel”.

En un programa de ràdio demanen als oients quina novel·la o llibre d'assaig han comprat.

Posats a explicar intimitats, una noia envia un e-mail dient que s'està plantejant trencar amb els seu novio perquè el molt bandarra li ha regalat un manual per aprimar-se en tres setmanes.

Poc després, i també per correu electrònic, un noi explica que la seva col·lega de llençols i d'hipoteca l'ha obsequiat amb un llibre destinat al públic masculí que porta per títol alguna cosa semblant a “Com obtenir el major plaer del sexe...i que ella també s'ho passi bé”.

Tanco la ràdio i obro una novel·la mentre en els carrers, places i rambles atapeïdes de gent, l'apassionant món de la parella renova, sota l'aroma de les roses, l'estoc de manuals d'auto ajuda. Quin gran invent que és la diada de Sant Jordi!!.


Acudit gràfic: Nando (El Periódico)

1 comentari:

blanca palomera ha dit...

si que és un gran invent Sant Jordi, però al menys és més català que el "dia de Sant Valentin" aixó si que és una gran inventada.
el que si es cert es que que cony, les noies ens em de gastar com a minim 15 euros en un llibre i els nois au 3 euros y una rosa que al cap de tres dies as de llançar-la........... per no parlar de la dificultat de trobar un llibre per la teva parella que en molts cops, com es el meu cas, no es que sigui massa aficionat a la lectura....