dimarts, 18 de desembre del 2007

El Barça bis



Després de l'empatx d'orxata de xufla de dissabte a Mestalla -hi va haver barra lliure pels blaugrana (València 0- Barcelona 3)- a l'equip de Frank Rijkaard només li queda pair bé l'enverinat cocido madrileño que el xef Schuster prepara per diumenge a la gespa del Camp Nou. Si els jugadors blaugrana hi arriben predisposats a suar la cansalada i amb gana de gols, podran fer el rotet de satisfacció, deixar propina als cambrers de blanc i menjar els torrons de Nadal amb tranquil·litat.


Si, pel contrari, hi ha indigestió i ensopegada, li acabarem de fer la creu a Ronaldinho, lamentarem més que mai la lesió de Messi a Mestalla i maleirem la propera estampida del lleó Eto'o i de Touré Yayá cap a la Copa Àfrica.


El Mundo Deportivo explicava la setmana passada que el Barça – com el Chelsea, l'Arsenal, el Manchester City i el Real Madrid- està interessat en comptar amb els serveis del centrecampista internacional croat Luka Modric. Es tracta d'un jugador de 22 anys del Dinamo de Zagreb que té maneres de Deco i que, físicament, com podeu veure a la foto de dalt, llueix una extraordinària semblança amb el jove Johan Cruyff (foto del costat).


Vista la imatge de Modric i si l'Elvis té un exercit de clons, el Barça podria fer el mateix per combatre el virus FIFA i evitar l'escapada permanent de les seves estrelles cap a les seleccions. Laporta podria fitxar un clon d'Eto'o, un altre de Toure Yayá, un de Messi, un de Puyol, un de Ronaldinho (suposant que el brasiler no salti per la finestra a final de temporada) i així acabar configurant un Barça bis que també podria ser utilitzat pels viatges promocionals a l'extrem orient, pels anuncis de màquines d'afaitar, per les escapades a les discoteques, pels afers del cor i, si fos necessari, per comparèixer davant la premsa i donar les respostes de sempre a les preguntes repetitives dels meus col·legues, els periodistes esportius.


Als jugadors classe A , als autèntics pota negra, en Rijkaard els tindria tancats amb clau i forrellat a la Masia i amb el cap centrat únicament en el proper compromís del Barça. I d'aquí a la glòria.


  • Vídeo: Les millors jugades de Luka Modric




Foto 1: Modric juga amb el número 14, com ho feia Cruyff. / Cordon Press

Foto 2: Johan Cruyff

2 comentaris:

Unknown ha dit...

La música de fons del vídeo és Still loving you, de Sonata Arctica. Una de les millors cançons del seu segon disc Succesor. Potser no té gaire transcendència perquè a mi, el futbol no és que m'apassioni, però mira, alguna cosa havia de dir...
(I si no m'agada el futbol perquè m'he llegit aquest post??)

Toni Dalmau ha dit...

Hola Moz:

Jo coneixia la cançó original dels Scorpions però no pas aquesta versió de Sonata Arctica. Està prou bé. ;-)

Vinga, salut!