divendres, 5 de maig del 2006

Rius de tinta (2): Jo soc tonto?

L'Eduard, un col·lega de la llista Internauta que ha llegit el post d'ahir sobre “els rius de tinta a preu d'or”, em passa aquesta adreça d'una empresa de Barcelona dedicada a la venda de consumibles. Déu n'hi do la diferència.

A Mediamarkt de Girona, el pack de 4 cartutxos en color per l'Epson DX4800 costa 29,99 euros i aquí 10 cartutxos (2 packs de 4 + 2 cartutxos de tinta negra) surten per 35,4 euros (27,90 els cartutxos + 7,50 de SEUR).

D'acord que no és tinta de la marca, però si els resultats són bons i si el producte compleix les normes de qualitat...

El més curiós del cas és l'eslògan que hi ha damunt la bossa de Mediamarkt: "Un tonto nunca llevaría esta bolsa! Yo no soy tonto".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria dir que fent servir aquesta mena de tintes et pots carregar la impressora. Només és recomanable en cas d'imprimir cada dia (empreses per exemple). I quan s'acaba és millor posar-hi un cartutx original abans de tornar-ne a fer servir un d'aquests. El secret dels preus és en el tipus de tinta, que s'asseca ràpidament i acaba fent malbé els capçals i altres parts fonamentals de la impressora. També cal tenir en compte que algunes marques anul·len la garantia de la impressora en cas de no fer servir tinta original.

Els preus són molt cridaners, però abans de comprar-ho potser millor mirar què surt més a compte ... tinta barata i impressora morta en uns mesos o tinta no tan barata i impressora per anys?

Toni Dalmau ha dit...

No ho sé, però tenint en compte el preu actual de les impressores i el de les tintes, igual surt a compte utilitzar cartutxos que no siguin de la marca i amb el que s'estalvia canviar més sovint de màquina...

Ja sé que és ecologicament poc sostenible, però segur que més d'un s'haurà fet aquest plantejament després de passar per la botiga i gastar-se en un sol recanvi de tinta una tercera part del que fan pagar per la impressora...

Anònim ha dit...

Jo us passo l'adreça d'una botiga a Les Corts de Barcelona, www.bcnrecicla.com, hi venen tot tipus de cartutxos, reciclats, originals, compatibles a molt bons preus...
Ens veiem
Pepe