dijous, 22 de desembre del 2005

El calb i l'esperit de la Constitució

Ara que a Madrid continua la picabaralla política per l'Estatut i que, per estar en consonància, toca posar cara de pòquer, el calb Clive Arrindell ha optat avui per repartir alegries a Catalunya: el primer premi de la Grossa ha tocat a Vic i el tercer a Mataró.

El cava català, boicotejat en altres indrets de la península, ja s'està vessant en aquestes ciutats en honor de la deessa fortuna.

És conegut que els milions mai plouen a gust de tothom però seria injust que alguns acusessin al pobre Clive, que per contracte no pot concedir entrevistes, d'haver trencat l'esperit de la Constitució i que altres ens recordessin als catalans aquell refrany clàssic castellà que diu "Afortunado en el juego, desgraciado en amores".

Contràriament al que es pensa, hi ha molta gent convençuda que el diner fa la felicitat. I no estem parlant de la Grossa sinó del que, en el fons, es discuteix a Madrid. El calaix pur i dur.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I no hi faltarà qui digui que el braç de Carod és molt llarg i ja hi arriba a l'Organización de Juegos y Apuestas del Estado.

Salut