dimecres, 10 de desembre del 2008

Un directe accidentat

El periodista Iu Forn col·labora en el programa radiofònic Versió RAC1 de Toni Clapés amb un miniespai setmanal en el qual presenta, amb bon sentit de l'humor, un recull de ficades de pota i altres curiositats pescades en els mitjans de comunicació.


En el darrer programa ha fet conya d'una connexió en directe, una mica accidentada, en el Telenotícies Vespre de TV3, i ha començat dient el següent:


Hi ha hagut un accident d'avió, en aquest cas ja us dic que és un accident en el qual no va passar res...bé, no va passar res...vull dir pel que podia haver passat...





Home Iu, el reporter atrafegat pel directe i per les circumstancies dramàtiques (veure el vídeo) és en Pere Codonyan, delegat de TVC a Perpinyà i l'accident aeri és el de l'Airbus 320 que el passat 27 de novembre, en un vol de proves, va caure al mar davant la localitat de Sant Cebrià, morint els seus set tripulants.


Clar que l'aparell es podia haver estavellat damunt el Castellet de Perpinyà, però d'aquí a dir que “no va passar res”...




Foto1:
Iu Forn

Foto 2: Pere Codonyan, en un moment de la connexió en directe.