dimarts, 30 de desembre del 2008

Begudes i salses de mort

Ni “Enlarge your penis” ni punyetes. Ara el correu brossa incorpora propostes més originals. El darrer spam que he rebut em suggereix l'adquisició d'un motlle per fer glaçons amb forma de bala. Diu que gracies a això podré preparar unes “begudes de mort” i afegeix el següent:


"Mira la cara de tus amigos cuando les sirvas la copa y vean en su interior… ¿unas balas? Más de uno igual echa a correr temiendo que has enloquecido, aunque en realidad son totalmente inofensivas, y pasados unos minutos desaparecerán en tu copa sin dejar rastro. Sin duda estos hielos no pasarán desapercibidos ni dejarán indiferente a nadie."


Només falta que alguns bars afegeixin munició de gel a la dinamita de garrafa que serveixen als seus estimats clients!


Clar que la proposta comercial no es limita únicament a les bales gelades. L'empresa que envia l'spam ofereix també en el seu arsenal electrònic d'excentricitats i fricades, una pistola de plàstic per disparar ketchup o ves a saber quines altres salses malignes damunt les patates fregides o l'hamburguesa. Diu que la Magnum culinària pot fer fins a 20 trets de salsa, però adverteix que no s'ha de disparar a la cara o el cos de persones o animals. Cap broma doncs amb el canari per més que el cubata amb bales de gel hagi fet estralls.


L'advertiment sembla seriós, però, volent fer la gràcia, s'acaben perdent pel camí de la incorrecció política:


"¿Has tenido un día horrible en la oficina? Desahógate con las patatas fritas de la cena. Apunten, disparen…¡fuego! Vacía tu cargador contra el perrito caliente. Eso sí, aléjala de tu vista cuando estés discutiendo con tu pareja, porque lo más seguro es que acabes apretando el gatillo."


Amb les notícies terribles que llegim cada dia als diaris, això sona molt i molt lleig.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Un altre signe dels temps que corren?
Aix... prefereixo no pensar-hi gaire... :-(