dilluns, 20 d’octubre del 2008

Pizzes Lenovo




Lenovo, el quart fabricant mundial d'ordinadors , ha decidit promoure als quatre vents la fortalesa i resistència dels seus portàtils amb un bon anunci humorístic que té com a protagonista a una àvia que un bon dia decideix preparar una pizza...damunt un Thinkpad.


A la màquina no li passa res, però no ho intenteu fer mai de la vida. Recordeu que és ficció.


Les imatges són divertides però al mateix temps posen els pèls de punta a qualsevol usuari d'informàtica sigui de l'edat que sigui. De fet, podria ser que no fessin gaire gràcia als internautes més veterans com el fictici hacker Atilano o a personatges reals com Andrés Téllez, el cordovès que superada la barrera dels 80 segueix tirant endavant el blog Abuelonet i María Amelia López, l'àvia gallega que l'any passat, amb 95 anys, va guanyar el concurs de blogs de la cadena internacional alemanya de televisió Deutsche Welle (DW), en la seva modalitat en espanyol.


Encara que, pensant-ho bé, tant Atilano, Andrés i María com la resta d'avis blogaires tenen prou sentit de l'humor per agafar-se rient la creativitat una mica tòpica dels publicistes de Lenovo. Ells i elles són la punta de llança que, amb moltes ganes d'aprendre coses noves i amb l'ajud dels joves de la casa i de les institucions, està trencant la fractura digital que provoca l'edat.


Qualsevol dia d'aquests, des del cel dels internautes, la blogaire australiana Olive Riley, que va morir el juliol passat als seus 108 anys, penjarà, ves a saber com, un nou comentari a la seva bitàcola gestionada ara per familiars i amics.


Seran quatre ratlles enginyoses per elogiar l'exquisit sabor de les pizzes Lenovo.




Vídeo: L'anunci de Lenovo difós per la xarxa.

Foto: Olive Riley ballant un can can durant la celebració dels seus 108 anys. / Allaboutolive.com.au