dimecres, 29 d’octubre del 2008

Portàtils a prova de micos i d'executius agressius




Fa uns dies parlàvem en aquest blog de les “pizzes Lenovo”, el vídeo publicitari protagonitzat per una àvia que, sense saber el que té entre mans, utilitza un ordinador de la gama Thinkpad per preparar una pizza en el forn. Naturalment, estem davant una història de ficció i el portàtil sobreviu l'experiència.


Avui us porto una altra prova de foc, protagonitzada en aquest cas per un mico que sotmet a tortura un ordinador ToughBook de Panasonic. Aquests portàtils fabricats a Japó són tan resistents que fins i tot s'explica que, a la guerra d'Iraq, un d'ells va aturar una bala salvant la vida a un soldat nord-americà.


Amb aquesta fama de ser el més durs de la classe gràcies a la seva carcassa de magnesi, els ToughBook són emprats habitualment per militars, corresponsals de guerra, expedicionaris i altres professionals que necessiten comptar amb un ordinador a prova de cops.


A la clientela tradicional dels ToughBook s'hi han afegit ara els executius agressius als quals va destinada la nova sèrie 8. Per uns 2.000 euros, els homes d'empresa assetjats per l'estrès ja poden vessar un cafè damunt la seva màquina, deixar-la caure des d'una alçada de 76 centímetres o asseure-s'hi al damunt sense que passi res.


O això, al menys, és el que assegura Panasonic i sembla confirmar el mico, cosí germà de l'executiu agressiu.


  • Making-of de la gravació del vídeo




  • Test de resistència al qual és sotmès un ToughBook




Via Soitu.es: Portátiles a prueba de jefes