dijous, 30 d’octubre del 2008

El Jaguar de Nacho Escolar


En el Madrid del dimes y diretes circula el fals rumor segons el qual Ignacio Escolar, bon blocaire i director de Público -el diari de Jaume Roures- circula amb cotxe de luxe, ell que és tan d'esquerres!.


Ho va explicar fa temps Hispanidad coincidint amb la presentació del diari:


"Así que El Público continúa adelante. Un detalle: durante la presentación del periódico “progresista y demócrata radical -sin duda un grado más de demócrata- sus máximos accionistas y directivos comparecieron ante la prensa sin corbata, con aspecto informal. O sea, radicalmente progres. Claro que los coches en los que habían llegado no eran, precisamente, pobres: deportivos de gran cilindrada, que los progres nunca han hecho ascos a los euros. "


Ja en aquell moment i en el seu blog, Nacho Escolar ho va desmentir:


"Un confidencial, con una de esas mentiras de siempre. Tiene gracia la cosa: a la rueda de prensa llegamos todos en taxi: Jaume Roures y Tatxo Benet, porque su coche lo tienen en Barcelona, y Juan Pedro Valentín y yo, porque es complicado aparcar en el centro."


La cosa, com que va de cotxes, ha continuant circulant i fa uns dies a La Razón, Alfonso Ussía, feia de pas una referència al mateix tema:


En «Público», el periódico de los troskistas con «Jaguar» descapotable (...)


Davant la insistència de la dreta mediàtica i els comentaris anònims a Menéame, Escolar ha acabat confessant: Té un Jaguar, efectivament, però no és descapotable sinó que funciona amb cordes. Concretament un baix elèctric Fender Jaguar Bass, d'aquells que es deixen tocar dalt l'escenari. El director de Público va fardar en el Facebook de la compra de l'instrument musical i tal vegada Alfonso Ussía es va confondre de nota.


Escolar assegura que no pensa tunejar el Jaguar i pel que fa a cotxes, diu que es conforma amb el seu Golf de segona ma. I no pas perquè cregui que ser d'esquerres vol dir fer un vot de pobresa sinó, senzillament, perquè no sent cap atracció especial pel món del motor.


1 comentari:

Anònim ha dit...

TOT AQUEST "MERDER" DE COTXES,I ALTRES ANDROMINES "INTELECTUALS" QUE PLOUENT DAMUNT NOSTRE,DARRERAMENT,TENEN QUELCON A VEURE AMB LA SENTENCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUVIONAL.? JA CAL QUE HANS CALZEM. JUGANT AMB BCN....