dimecres, 18 de juny del 2008

Busco bisbe que pagui multes

Federico Jiménez Losantos, personatge que no es considera periodista però que té a la seva lliure disposició els micròfons de la COPE, ha dit que la sentència que el condemna a pagar una multa de 36.000 euros per un delicte d'injúries contra l'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón és “un nyap” que “només aconsegueix espantar i atemorir els periodistes”.

I té raó. Amb tota la humilitat d'un professional que sí que creu ser periodista, puc dir que estic acollonit. A partir d'ara ja no podré vexar a ningú, ni causar-li danys injustificats a la seva imatge, ni desacreditar-lo públicament d'una manera innecessària i gratuïta, ni insultar-lo, ni imputar-li fets falsos...

En resum, un fàstic.

A menys, naturalment, que hi hagi algun senyor bisbe disposat a pagar les multes i que els contribuents segueixin marcant la casella de l'Església Catòlica a la declaració de la renda.

Siguem seriosos. En aquest afer no estem parlant de llibertat d'expressió, sinó del preu que la Conferencia Episcopal està disposada a pagar per garantir a Jiménez Losantos una altra llibertat: la d'insultar cada matí.

Un preu que a mig termini pot sortir car tant en euros com en nombre d'ovelles que acabin abandonant el ramat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No crec que perdin tantes ovelles.

Saben el que es fan i els hi va bé.