dimarts, 20 de novembre del 2007

Maleni vola i la carn d'olla de Sirera s'enceta




La ministra Magdalena Álvarez, “Antes partía que doblá”, s'ha agafat el dia lliure per anar de visita privada a París. Avui tenia previst volar a Rabat per reunir-se amb el seu homòleg marroquí Karim Ghellab, però el viatge ha estat ajornat a petició del govern del Marroc per demostrar el malestar causat per la recent visita dels reis d'Espanya a Ceuta i Melilla.

A la reunió suspesa, Álvarez – la Indalecia Prieto de la política espanyola- i Ghellab havien de parlar del macroprojecte del túnel ferroviari sota l'Estret de Gibraltar, però és rotundament fals i propi de “miserables” -com diria Acebes- pensar que els marroquins s'han acollonit davant l'historial d'esvorancs i filtracions d'aigua que es produeixen a les obres de l'AVE supervisades per la ministra malaguenya. També és del tot incert que l'aparició d'un forat imprevist durant la futura construcció del túnel de l'Estret pugui deixar sense aigua al Mediterrani i causar un esllavissament a l'Atlàntic, paralitzant tot el tràfic marítim entre Europa i el continent americà.

Mentrestant, el PP de Catalunya ha aprofitat l'acudit que va fer Zapatero a l'entrevista de la setmana passada amb Buenafuente - “Imagino que venias en Cercanias”- per entrar de ple a la guerra dels vídeos. Els populars han agafat les imatges inicials de l'entrevista quan el còmic català simulava arribar tard a La Moncloa per culpa del tren i les han barrejat amb titulars dels diaris sobre el desgavell a les obres de l'AVE a Barcelona. El vídeo, penjat a la plana del PPC i a YouTube, porta per títol “Zapatero se rie de los catalanes”.

A hores d'ara, Acebes ja deu haver ventat vint puntades de peu a la carn d'olla d'en Daniel Sirera com a càstig per propiciar a les espanyes, amb títols com aquest, la fuita de vots de la dreta cap al PSOE.




1 comentari:

Anònim ha dit...

L'esquizofrènia del PP és greu. Jo no faig anar les rodalies, però no voldria la seva compassió ni la seva protecció. Just ara volen que tinguem un servei de rodalies decent? Ara que no governen ells? Després de fer bandera de la causa contra els usurers catalans? Per a qui no hi passo. Aquí si que hi ha perill d'esvorancs i no a les obres de l'AVE...