dijous, 14 de setembre del 2006

"A éstos no les meten 3"

A éstos no les meten 3”, titulava ahir a tota plana el diari Marca recordant la golejada patida pel Real Madrid el 13 de setembre de l'any passat en el mateix camp del Lió.

Doncs bé, tenien raó. N'han encaixat només 2.

Com titula avui El 9 Esportiu, “El Madrid 'millora'”.

A can Marca, com a la resta de la premsa esportiva madrilenya, el 2-0 els ha fet entrar en fase depressiva. “Otra vez lo de siempre NO por favor”, lamenta el diari amb gran desplegament tipogràfic, afegint que a la seva estrena a la Champions, el Madrid no ha mostrat “ni carácter, ni orden, ni garra, ni fútbol”. Res de res.

Per la seva part, As ho resumeix així: “Suspenso al plan Capello”.


Només els falta a uns i altres reclamar el fitxatge d'un brasiler espavilat, el recull-pilotes que en un torneig de Sao Paulo ha aconseguit fer pujar al marcador com a gol una bola que ell mateix va llançar a la xarxa. (Aquí teniu el vídeo)

I és que els savis en això del futbol asseguren que els blancs, sense idees i amb una defensa que feia aigües, no semblaven, per no semblar, ni un equip del famós entrenador italià.

Mentrestant a can Barça tot són flors i violes (creuem els dits). Després del 5-0 de dimarts contra el Levski Sofía, ara resulta que la Unicef ha guanyat el premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia. És a dir que la suor blaugrana, quatrebarrada / internacional i republicana d'Eto'o, Ronaldinho, Puyol i companyia impregnarà no tan sols el logo de l'organització humanitària de Nacions Unides sinó també tot un premi coronat i borbònic, mentre que el Madrid, que es diu Real, s'ha de conformar amb la vulgaritat d'anunciar telèfons mòbils a la seva samarreta. Coses del marquèting.

En tot cas, pels fòrums d'internet ja hi ha qui diu que el jurat del Premi Príncep d'Astúries és controlat i manipulat pels catalans. La paranoia d'alguns és capaç d'alçar, fins i tot damunt la gespa, la teoria de la confabulació més extravagant.