dimecres, 5 de març del 2008

Eva es despulla



Un dels blogs més curiosos que han nascut durant aquesta campanya electoral porta per títol “Eva se desnuda”. La seva autora, Eva Ros es presenta com a estudiant de Ciències Polítiques i protagonitza un suggerent striptease de protesta contra la manera d'actuar dels candidats. Eva té gravat un vídeo durant el qual es va traient peces de roba fins a quedar despilotada, però en lloc de penjar-lo complert en el blog ho va fent per capítols seguint un criteri prèviament establert. Així, per exemple, és treu una peça si un polític es retracta d'alguna cosa que va dir en el passat o si un partit fa una promesa enganyosa. La normativa preveu que només es traurà tres peces per dia, una mesura prudent per prevenir la possibilitat, coneixent com funciona el circ polític, de quedar en pilotes a mitja campanya.

El blog va entrar en funcionament el 27 de febrer i en aquests moments la seva protagonista ja apareix en topless (veieu el vídeo de dalt). Resten quatre dies de campanya i Eva ha obert una enquesta preguntant als visitants del blog si volen que arribi fins el final i s'acabi traient el tanga. No cal dir quina és l'opinió majoritària.

L'únic dubte és saber si el moment culminant es produirà abans o després del 9-M. Durant el segon debat entre Zapatero i Rajoy ja hi han hagut motius per veure més detalls de l'atractiu físic d'aquesta activista de la xarxa, però segurament serà a la nit electoral, quan tots els polítics troben arguments reals o ficticis per declarar-se d'una manera o altra guanyadors, l'instant precís per fer caure la darrera peça.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Vaja, doncs si per quedar-se en pilota picada, el ritme l'ha de marcar el curs polític, podria ser que l'audiència baixi en picat.
Realment la noia té pinta d'estudiant aplicada. I de Ciencies Polítiques. Però de fa quants anys?

mai9 ha dit...

al perfil diu que té 20 anys. De totes maneres, pots estudiar polítiques amb 30 anys també.

Anònim ha dit...

Llàstima que no es digui Victòria (a en Rajoy ja li hagués anat prou bé)... En fi, una manera agosarada (i agradable) de fer entrar la gent en política.