divendres, 28 de març del 2008

En Castells de "Polònia" triomfa al món real


El web immobiliàri Spanish Real Estate ha il·lustrat una notícia sobre els ingressos de la Generalitat provinents de l'impost de transmissions amb una foto del “conseller Antoni Castells” del programa de TV3Polònia”, confonent-lo amb el conseller autèntic que supervisa els calerons públics.

L'error va ser descobert ahir pel blog de Mai9 i avui Spanish Real Estate, publicació del grup Real Estate Press, ha optat per retirar la imatge sense substituir-la per una d'autèntica.

Per sort, Xavier Caballé ha estat a temps de fer la captura de pantalla que reproduïm extreta del seu blog “L'home dibuixat”.

La divertida confusió és fàcil d'entendre si es fa una cerca d'imatges per Google posant-hi com a paraules clau “Antoni Castells”. La quarta fotografia que apareix és la del personatge de “Polònia”i és precisament la que va triar l'autor de la notícia d'Spanish Real Estate.

Definitivament, el programa de sàtira política de Toni Soler i companyia està marcant època.

Vist que el govern Zapatero no està massa predisposat a fer públiques les balances fiscal, el següent pas podria consistir en enviar a Madrid al fals Castells a negociar amb Solbes el nou sistema de finançament de Catalunya. D'aquesta manera, com a mínim, tots riuríem una mica.

Aquí us deixo el vídeo de "Polònia" on apareix Castells: