diumenge, 16 de març del 2008

Losantos i el fill de Satanàs

En una de les seves elocucions matinals amb les que desperta, encès d'ira, al Madrid conservador i a les rodalies hispàniques, el radiofonista Federico Jiménez Losantos ha acusat a l'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón de ser, textualment, un “fill de Satanàs”.

L'atribució d'aquesta paternitat al príncep dels dimonis és lògica tenint en compte que qui paga a Fede és l'Església presidida per un Papa, Benet XVI que ha ressuscitat l'infern després que el seu antecessor Joan Pau II assegurés que la foguera eterna no ocupa cap parcel·la física sinó que és “la situació de qui s'aparta de Deu” i que en Pere Boteroha estat vençut” perquè Jesús ens ha alliberat del seu temor.

Per Benet XVI, “l'infern existeix i és etern”. Per a tant, si hem de fer cas al mestratge de Ratzinger, algú ha d'administrar, entre flames, el càstig del judici final i aquest personatge no pot ser cap altre que Satanàs assessorat, això sí, pel seu fill Ruiz-Gallardón que, per alguna raó, ha decidit continuar en el món de la política.

Jiménez Losantos ha triat l'insult just i precís perquè té ben clar que qui paga mana. Si l'estrella de la COPE cobrés el sou d'una casa de barrets hauria dit que l'alcalde és un fill de la gran puta, però ja sabem que no és el cas i que la Conferència Episcopal no es dedica a aquests negocis de la carn. Els bisbes toquen altres gèneres relatius a la domesticació de les ànimes i per fer-ho necessiten, això sí, veus i plomes posseïdes pel diable. Les mateixes que, de tant acollonir al personal, han contribuït a que la dreta política no estigui ara a punt de posar-se a governar.




Vídeo: L'estrella de la COPE donant lliçons a Franco a "Polònia"