diumenge, 9 de setembre del 2007

La brigada dels ous

El català emprenyat, aquell que al llarg de l'estiu li han quedat els baixos inflats pels talls de llum, el soroll i la pudor dels generadors d'electricitat, la crisi permanent a Rodalies, les cues a l'autopista o el problemes a l'aeroport..., s'ha despertat avui amb una picantor allà on no sona. Un cony de malestar que pujava des de l'entrecuix i arribava al cervell.

Ho va llegir dijous a la premsa. Jordi Hereu i els representants de les forces vives de l'economia catalana havien sortit sortit contents i satisfets de la seva reunió a Madrid amb la ministra Magdalena Álvarez. “Foment ha impulsat nombroses mesures que van pel bon camí. Hi ha un canvi de tendència en la inversió”, va declarar l'alcalde ben cofoi.

El català emprenyat no hauria imaginat mai que les noves mesures impulsades pel ministeri fossin tan personalitzades, però desprès d'una visita d'urgència a l'uròleg ha entès l'origen de la picantor. L'especialista li ha fet veure amb detall la microbrigada d'obres de Magdalena Álvarez treballant sense descans a la zona testicular del pacient. “Deixi'ls fer, deixi'ls fer -ha ordenat el metge- i si continuen les molèsties es prengui un nolotil”.

El català emprenyat ha tornat a casa resignat i decidit, fins que acabin les obres, a no llegir cap diari, escoltar la ràdio o mirar els informatius de televisió.

Cervell que no sap, collons que no pateixen.


1 comentari:

Francesc Puigcarbó ha dit...

és important la relació espai temps de les obres públiques. Que hi havia fet i pressupostat fa tres anys, i que hi ha ara, qui va DECIDIR EL TRAÇAT DE L'AVE? I PERQUÈ NINGÚ DEIA RES D'EN ALVAREZ CASCOS? i ara a una dona que dona la cara, que soluciona problemes i que es sincera, li diuen de tot. a BANDA QUE S'EN FOTEN DEL SEU ACCENT ANDALÚS.
Jo parlaria del català ignorant, o del català desinformat, O DEL CATALÀ INJUST. Es més correcte així.-