divendres, 24 d’agost del 2007

Les greixines perdudes de Sarkozy


Com si fos una sucursal en paper de Corporación Dermoestética, la revista francesa Paris Match ha eliminat els mitxelins del president Nicolas Sarkozy. L'operació quirúrgica s'ha portat a terme en un asèptic laboratori fotogràfic emprant les tècniques habituals de photoshop i l'evolució del pacient ha estat del tot favorable.


Arnaud Lagardère, amic personal de Sarkozy i propietari de Paris Match, ha felicitat discretament a l'equip mèdic responsable d'haver polit la foto, però tot plegat ha causat un notable malestar entre els directius de Michelin, una de les empreses més emblemàtiques de França. Bibendum, personatge que des del 1910 exhibeix arreu del món i amb orgull gal i republicà les seves greixines pneumàtiques, s'ha mostrat trist i desolat: “El que ha fet Paris Match -ha dit- és lleig, deplorable i, per damunt de tot, antipatriòtic”.



Imatges: A dalt a l'esquerra, la foto de Sarkozy publicada per Paris Match després de passar pel photoshop i, a la dreta, la foto original difosa ara pel setmanari L'Express en la qual es poden veure les greixines . A sota, un cartell publicitari de Michelin amb el seu personatge Bibendum.