diumenge, 5 d’agost del 2007

Humor a les fosques

23 i 24 de juliol. Primer, 48 hores sense electricitat a mig Barcelona i a alguns barris de ciutats veïnes com l'Hospitalet i Esplugues. Després, les molèsties, que encara avui continuen, de soroll, pudor i escalfor provocades per uns 150 generadors repartits per les vies públiques. Un pedaç provisional que es pot allargar uns quants mesos. Els tràmits per les indemnitzacions ja són en marxa, però a hores d'ara ni Fecsa-Endesa ni Red Eléctrica han volgut assumir la responsabilitat directa a l'incident. Els polítics d'aquí i d'allà prometen mesures immediates per controlar amb lupa l'estat de les xarxes elèctriques i asseguren que hi haurà més inversions a Catalunya per retornar la confiança a uns ciutadans tips per les constants deficiències dels serveis públics.


A set mesos de les eleccions generals, el cabreig s'ha instal·lat al carrer però tot i això els humoristes gràfics aporten aquell somriure irònic cada matí a l'obrir el diari.


Aquí teniu el recull que he fet d'acudits sobre la gran apagada publicats aquestes dues darreres setmanes a la premsa catalana i espanyola. Una bona mostra d'humor a les fosques.