divendres, 4 de maig del 2007

Passejada amb el gos virtual

Els jugadors japonesos tenen a la seva disposició una màquina recreativa que simula, ni més ni menys, que l'exercici quotidià de treure a passejar el gos.

En el blog Tokiomango expliquen que si optes per caminar massa ràpid damunt la cinta que incorpora la màquina, el gos virtual es cansa, mentre que si passeges lentament, el ca s'avorreix. Una vegada assolit un ritme de marxa que no resti punts, cal ser prou hàbil amb la corretja per anar superant diferents obstacles. Si permets que el teu gos manyac s'apropi massa a la fera del veí o si travesses el carrer quan passa un cotxe, perds la partida.

No queda clar si el gos virtual pot cagar o pixar en llocs prohibits i si, en aquest cas, apareix un guàrdia urbà a punt de posar una multa. Tampoc sé si els excrements de la màquina recreativa poden destinar-se a usos que, encara que puguin semblar inversemblants, existeixen a la vida real. Podria ser apassionant, per exemple, simular a la sala de jocs la revenja protagonitzada per una escocesa que a la cuina d'una llar familiar posava merda de gos dins el plat de curry del seu marit. Després de vint-i-un anys de matrimoni, feia massa temps que la felicitat havia saltat per la finestra i ara, al descobrir-se les habilitats gastronòmiques de la dona, l'afer ha acabat al jutjat i el matrimoni camina irremeiablement, sense màquina recreativa, cap a un més que merescut divorci.