dijous, 17 de maig del 2007

Alcaldable sense copa ni faldilla

Final èpica la d'ahir a Glasgow entre l'Espanyol i el Sevilla Emoció, força, intensitat, bon futbol i mala sort pels pericos que han tornat a Barcelona amb el cor trencat després de caure derrotats a la ruleta dels penals. La copa de la UEFA es queda per segon any consecutiu a les ribes del Guadalquivir, entre aromes de pescaito frito i a les vitrines d'un club que està fent història.

El seu president, José María Del Nido, gaudeix de moment dels èxits esportius sevillistes, però la seva felicitat podria ser efímera si es confirmen els rumors segons els quals hi ha moltes possibilitats que segueixi ben aviat els passos de la Pantoja i d'un centenar de personatges més per la seva presumpta implicació en el merder de Marbella. Diuen que l'advocat Del Nido va fer el pajaru al costat de Julián Muñoz cobrant una milionada per redactar informes falsos. En mans de la Justícia està el provar-ho, una condició imprescindible perquè al president del Sevilla C.F, una vegada perduda la innocència, se li obrin de bat a bat les portes del selecte club dels pantojos.


Mentrestant, amb el desastre de Glasgow ens hem quedat sense el gran espectacle de veure a l'alcaldable del PP per Barcelona i insigne perico Alberto Fernández Díaz vestit amb faldilla escocesa. El candidat popular va prometre que si l'Espanyol guanyava la copa de la UEFA assistiria a un acte electoral a Sarrià-Sant Gervasi lluint una faldilla escocesa blanc-i-blava. Com que no ha pogut ser, ens haurem de conformar contemplant aquest fotomuntatge de Bibiana Guarch publicat a l'Avui. Les cames, això si, són del gran Sean Connery, que a més de James Bond al servei de Sa Majestat Britànica i amb llicència per a matar és, més enllà de la pantalla, independentista escocès.


Qui li havia de dir a l'alcaldable popular que a més de quedar-se sense copa futbolera acabaria passejant-se per la plana d'un diari amb mig cos d'esquerda-pàtries...