A can
Boadas, la clàssica cocteleria de les Rambles de
Barcelona, cantonada Tallers, han creat un còctel dedicat
al nou central del Barça Dmitro Txigrinski: dos quarts de vodka, un quart de suc de llimona, un altre quart de suc de nabius (la fruita que en castellà es coneix com arándano), girger-ale, dues rodanxes de cogombre i una cirera.
Segons explica
Tomás Guasch en el web de l'As, el còctel Txig
rinski és una creació de
Jerónimo Vaquero, un professional que porta 38 anys a la barra del Boadas i que ha fet així cas al suggeriment d'un periodista de la
SER al qual li va fer gràcia que
Laporta digués, a l'anunciar el fitxatge, que havia regalat a
Guardiola “
un Txigrinski amb gel” i que aquest li respongués que, en tot cas, a ell li agradaria “
un Txigrinski amb aigua”.
Guasch posa en boca de Vaquero el següent: “
Vaig estudiar al personatge, que és alt i fort. Convé per a tant una barreja potent, el vodka és imprescindible i el vas, gran”.
Vaquero és sens dubte un experimentat bàrman però un mal estudiant de la vida i gustos del central ucraïnès. Si l'hagués estudiat a fons hauria descobert que, a més de tenir un físic potent, el futbolista no tasta l'alcohol ni boig i la seva beguda favorita és la
Coca-Cola.
Foto 1: Txigrinski el dia de la seva arribada a Barcelona. /
EFEFoto 2: Un moment de la preparació del nou còctel. /
As
2 comentaris:
Ja és ben curiós que una beguda alcohòlica porti el nom d'un abstemi confés.
Jo vaig conéixer ja fa anys un bar on servien entrepans amb noms de futbolistes. Podies demanar un Caminero, un Laudrup, un Koeman...
No és conya.
Publica un comentari a l'entrada