dimarts, 29 de gener del 2008

Rambo a la Casa Blanca


L'endemà de veure com el Barça perdia quasi definitivament el tren de la lliga a l'estació de Bilbao, els culés hem contemplat la imatge surrealista d'en Rambo envaint la gespa del Santiago Bernabéu. En Sylvester Stallone, 61 anys d'hormonada musculatura, s'ha convertit en profeta de l'HGH (assegura que dintre de deu anys l'hormona del creixement humà és vendrà sense recepte), en seguidor de l'exmarine i candidat republicà a la presidència dels Estats Units, John McCain, en paladí de la violència cinematogràfica perquè la realitat és molt dura i en defensor dels drets humans a Birmània (els dels presos de Guantánamo no mereixen la seva atenció).


Com a patriòtic boina verda de la gran pantalla, Stallone ha escollit la casa blanca hispana per presentar la quarta entrega de Rambo - “John Rambo”- que ve a ser un esclat de sang i fetge sense precedents: 236 morts, que amb la calculadora a la ma donen la bonica xifra de tres cadàvers per minut.


Home de talent infinit (l'hormoneig es veu que fa miracles fins i tot en el cervell), Stallone té en projecte dirigir una pel·lícula sobre la vida del poeta Edgar Allan Poe i pretén fer-ho -no és broma-amb un guió escrit per ell mateix!.


Si bé és veritat que el poeta nord-americà no va tenir una vida tranquil·la -va patir alcoholisme, depressions i unes complicades relacions amb les dones- no es sap que deixés cap extraordinari rastre sagnant al seu pas per Richmond, Boston, Filadèlfia o Baltimore, amb la qual cosa si el Rambo guionista ha volgut ser fidel a la memòria de l'insigne escriptor, Stallone haurà malaguanyat el seu talent en una empresa d'indubtable poca alçada.


Però tornem a la Casa Blanca. Ara que els merengues ja compten amb Rambo a les seves files, el president del Barça Joan Laporta haurà de jugar les seves cartes amb un fitxatge estel·lar. Des d'aquí li proposem humilment vestir de blaugrana al forçut governador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger o al gran i inigualable Chuck Norris, l'actor karateca que, segons la llegenda, mai compra la mantega en el supermercat: quan en necessita s'apropa a una vaca, li fot un reguitzell de puntades de peu giratòries i obté la mantega de categoria extra.


Tant un com l'altre podrien reforçar la defensa substituint a Thuram, acompanyar a Rijkaard per imposar una mica de disciplina “vaca-mantega” en el vestidor o fer de goril·les de Laporta en les seves discussions a l'aeroport o en el cotxe oficial.


Però que s'afanyin a venir perquè a aquest pas, el Barça no guanyarà ni la Copa del Rei.



Foto: Sylvester Stallone mostrant la samarreta blanca amb el seu nom que li acabava de regalar el president del Real Madrid Ramón Calderón. / EFE

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En realitat Stallone és un gran seguidor del futbol europeu, el de veritat, i és fan de..l'EVERTON! (com jo!) je je je
És veritat això, no m'ho invento.

Toni Dalmau ha dit...

Hòstia, doncs és veritat. Aquí el tenim lluïnt els colors de l'Everton jajajaja

http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/merseyside/6261167.stm