diumenge, 20 de gener del 2008

Protagonitzarà Sarkozy un anunci de Renault?



La marca automobilística Lancia ha iniciat el llançament del seu nou model Musa, un petit monovolum que, per la seva amplitud interna, es presenta amb un curiós eslògan: “la limusina urbana”.

La protagonista de la campanya publicitària és ni més ni menys que l'exmodel i cantant italo- francesa Carla Bruni, que apareix a l'espot de Lancia lluint els seus esplendorosos atributs i demostrant que dins d'un Musa s'hi pot viatjar amb tanta o més comoditat que en una limusina presidencial.

La banda sonora de l'anunci televisiu és la cançó interpretada per la mateixa Bruni "Bang Bang (my baby shot me down)", un èxit del 1966 del duet nord-americà Sonny & Cher.

L'espot va ser gravat fa uns mesos però, per la seva temàtica i ambientació glamourosa i sofisticada, és premonitori de l'afer sentimental que viu actualment la cantant amb Nicolas Sarkozy. Només hi manca el president de la República Francesa sortint de la limusina (la de veritat) i caminant entre fotògrafs damunt l'estora vermella.

Clar que si fos cert que la parella s'ha casat en secret, tal i com asseguren aquests darrers dies algunes publicacions gales, no sé si l'opinió pública i, sobretot, la indústria automobilística del país veí, entendrà gaire bé que la primera dama francesa promocioni ni més ni menys que un vehicle de l'italianíssim grup Fiat.

Segons algunes enquestes, amb tanta exhibició pública, Sarkozy ha perdut en un mes sis punts en la seva popularitat. Veurem com acaba tot plegat i si monsieur le president, amb l'energia que el caracteritza, haurà d'acabar protagonitzant patriòticament un anunci de la Renault cantant, això si, La Marsellesa.