dilluns, 7 de gener del 2008

El Dakar comença a RAC1


Dissabte. Quarts de sis de la tarda. Poso la ràdio i a la sintonia de RAC1 estan explicant tots els ets i uts del ral·li Dakar: Quin serà el recorregut de 9.273 quilòmetres entre Portugal i Senegal, quines són les etapes més dures, si Marc Coma en motos i Nani Roma en cotxes tenen alguna possibilitat de guanyar...


Una informació rigorosa, excel·lent, sinó fos pel petit detall que vint-i-quatre hores abans, l'organització del Dakar havia decidit suspendre, per primera vegada en trenta anys, la prova degut al risc d'atemptats a Mauritània.


És el que pot succeir quan s'omple la programació dels dissabtes reemetent els millors fragments radiofònics de la setmana i ningú controla si encara són vigents o si la dura actualitat ja hi ha passat pel damunt. Un error més fàcil de cometre en períodes de vacances quan les plantilles del mitjans queden en quadre...


Tot sigui dit, això sí, amb el màxim carinyo cap a RAC1, una de les emissores que m'acompanyen al llarg de la setmana i també cap a Rac1ncentrat, el programa que els dissabtes em permet recuperar, en format compacte, els fragments de la programació que m'he perdut.


Foto
: la rampa de sortida del Dakar, a Lisboa, deserta després de la suspensió del ral·li. /Associated Press.

1 comentari:

Dan ha dit...

Que fort! Perquè no és un tema d'un parell d'horetes. El responsable del programa podia haver fet un truc i dir que el canviessin!
Cert que únicament és una anècdota, però els detalls cal cuidar-los.