dijous, 5 de febrer del 2009

La vida en venda a eBay

A eBay, el gran basar d'internet, s'hi pot trobar de tot. Recentment, un veí de València va subhastar la possibilitat de rebre una puntada de peu a la carn d'olla. Així com sona. L'oferta dirigida a hipotètics desaprensius que es volguessin “desfogar d'una mala ratxa” va tenir èxit i algú va acabar pagant 500 euros per fer servir els testicles del venedor com una pilota de futbol.


També hi ha qui ha intentat vendre's l'ànima, un producte de gran demanda a la caldera d'en Pere Boter però que , en tractar-se d'un bé intangible i de mal enviar, no va ser acceptat per eBay.


En canvi, un britànic resident a Austràlia i fart de la seva dissortada vida material, va posar a subhasta la casa, el cotxe, la feina etc i va aconseguir fer cau i net per la bonica xifra de 241.000 euros.


Avui, la notícia també és a eBay, però la protagonitza un jove de Lleó que ha penjat la següent oferta:


"Hola soy un chico español que debido a que debo a mi exnovia 18.000 euros de un negocio y los bancos no me dan nada para poder pagarselo y no encuentro trabajo no me queda otra que vender lo unico que tengo, mi vida. Me ofrezco a cualquier compañia medica para probar cualquier medicamento, cualquier vacuna, cualquier persona que tenga que viajar a un sitio peligroso le acompañaria sin pensarlo, cualquier compañia que quiera probar algo peligroso como armas,estado de paracaidas,de dummy humano,cualquier cosa que conlleve un peligro extremo lo haria, incluso si quieren ver como alguien se tira de un 5º tb lo haria, no tengo nada que perder y lo unico que me obsesiona es poder pagar esa deuda, asi que creo que 18.000 euros por mi vida no esta nada mal. Haria cualquier cosa menos hacer daño a otras personas. mandar e-mail para cualquier duda."


Suposant que la història sigui certa i que no es tracti d'una nova broma d'el Follonero, el jove ha tastat un còctel perillós: l'apassionant món de la parella en hores baixes barrejat amb l'aixeta tancada dels bancs, aquestes institucions respecte a les quals els socialistes no acaben d'aclarir si els han fet perdre o no la paciència...


En el moment d'escriure aquestes ratlles, eBay encara no ha retirat la subhasta i tampoc hi ha ningú que s'hagi interessat per l'oferta. Ja se sap, trobar treball, avui dia, és una missió impossible.




Imatge: Fragment de l'oferta del jove de Lleó que a apareix a eBay.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

:-)) Lo millor, el estado: USADO

En fi, que si ha de pagar 18.000 euros a la novia, que passarà el dia que es casi i s'hagi de separar ? ... en fi, que com diuen: "hay amores que matan".

Anònim ha dit...

M'estranya. No és gaire difícil prestar-se per a fer estudis clínics i la retribució és força bona. Ja s'ho ha mirat bé aquest home, que ha de penjar un anunci a eBay?

Toni Dalmau ha dit...

El problema és ja s'han separat. Segons diu ell és l'"exnovia"....

Anònim ha dit...

Si, però no estava casat, encara no sap el que es això. Ja t'ho dic, son molt més de 18000 euros ;-)