dijous, 4 de setembre del 2008

Una ecografia amb bigoti

L'expresident José María Aznar ha donat ordres als seus advocats perquè persegueixin judicialment als mitjans que li han atribuït la paternitat del fill o filla que espera la ministra francesa de Justícia, Rachida Dati. Segons informa avui La Vanguardia, Aznar i Dati van ser vistos el gener passat menjant tête-à-tête en un luxós restaurant de París i això en aquell moment ja va disparar tota mena de  rumors sobre un afer sentimental entre els dos personatges. 


Els darrers dies, les revistes del cor franceses han dedicat les seves portades a la ministra anunciant un més que possible embaràs i dimarts, el diari digital marroquí L'Observateur assegurava que el pare de la criatura és ni més ni menys que Aznar.  Ahir, quan ja era impossible amagar el bombo, la ministra d'origen magrebí va confirmar públicament que està embarassada però no va voler dir qui és el pare. “Tinc una vida privada complicada i és el límit que em poso en relació a la premsa. No diré rés sobre aquest assumpte”. 


Mentrestant en el seu comunicat, Aznar assegura que són una "total i completa falsedat" els "rumors apareguts en algun mitjà de comunicació" que el vinculen amb l'embaràs de la ministra francesa i afegeix que els seus advocats estudiaran "emprendre totes les accions legals contra els que han difós aquestes falsedats o els que se'n facin ressò". 


Ahir mateix, hores abans que es difongués el comunicat, El Mundo deixava anar,  a la seva edició en paper i sense esmentar el nom d'Aznar,  un rumor en forma d'interrogant : "¿Y si el padre de la criatura fuera un político español retirado?". 


Ja seria bo i surrealista veure l'Aznar denunciant a Pedro J !!!


Mentrestant avui, el diari El Faro de Vigo s'ha atrevit a publicar l'ecografia que ha servit de prova a L'Observateur per atribuir la paternitat a Aznar. Aquí la teniu i jutgeu per vosaltres mateixos:



Acudit: Davila / El Faro de Vigo




3 comentaris:

Lo Vilot ha dit...

Independentment de la conya marinera que te el tema. El diari marroquí, pel que veig, no ha esborrat la plana. Y suposo que pressions, sobre tot amenaces amb querelles, n'haurà tingut.

Per altra banda, la rapidesa en la que ha desmentit els fet també m'ha estranyat. De rumors sempre ha hagut, recordem el que va unir sentimentalment a Felipe González amb la neta de Franco.

En fi, esperarem al naixement. Ràpidament es sabrà, sols s'ha de veure a la filla ;-)

P.D.: He enllaçat el teu escrit al meu bloc. On va parar, això es un article !!!! :-))

Abraçades virtuals

Toni Dalmau ha dit...

Gràcies Lo Vilot! ;-)

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut