dimecres, 26 de març del 2008

El Corte Inglés perfuma intimitats


A la web d'El Corte Inglés, secció “Moda & Complementos” ofereixen pel mòdic preu de sis euros aquest extraordinari ambientador amb forma de sostenidors que, segons la descripció del producte, a més de ser 100 % poliester, és capaç de perfumar ell solet no tant sols els armaris del client mascle sinó també les seves parts més íntimes.


Una vegada recuperat de la sorpresa i després d'imaginar com quedaria la meva humil però voluntariosa carn d'olla embolcallada amb les dues varietats d'aquest producte (el de color blau i el de color rosa) he quedat decebut pel fet que els grans magatzems només serveixen l'article en talla única.


Tampoc he sabut trobar a la web l'equivalent femení d'aquest ambientador, és a dir el que omple de fragàncies del bosc els armaris i les intimitats d'elles, cosa que em sembla una discriminació inacceptable i digne de ser denunciada a l'Institut de la Dona i a les associacions de consumidors / consumidores.


Clar que mirant-ho bé és possible que el redactor o redactora de la descripció del producte hagi confós “cajones” per “cojones” i a hores d'ara Isidoro Álvarez, el mític president d'aquests grans magatzems, estigui a punt de condemnar-lo a escriure 100.000 vegades, i de cara a la paret, allò de “Ya es primavera en el Corte Inglés”.

O a obligar-lo a embolicar regals durant les properes 50 campanyes nadalenques, que també ha de ser un càstig prou dur...


Via: Llista Internauta

Postdata: Finalment ho han arreglat i, en efecte, els "cojones" són "cajones".


1 comentari:

Anònim ha dit...

Boníssim!
Visca el corte inglés! Quins cullons!