dimarts, 11 de març del 2008

L'Eva ja no es despulla

La setmana passada us comentava l'existència del blog “Eva se desnuda”, una iniciativa d'una noia que es presentava com a estudiant de Ciències Polítiques i que protagonitzava un striptease de protesta contra les mentides de determinats candidats. La seva autora, que s'identificava com a Eva Ros, s'anava traient una peça de roba per cada actitud irregular que detectava en els polítics en campanya i en el darrer vídeo, penjat el 6 de març, s'havia quedat en topless.


No cal dir que el blog ha estat un dels més visitats els darrers dies -unes 46.000 visites diàries- i que , com succeeix amb determinades revistes, la immensa majoria dels internautes ho feien, naturalment, per llegir els escrits de l'Eva i no pas per veure els vídeos del seu despilotament.


Ara però, ha passat la jornada electoral, i l'autora del blog ha anunciat que no acabara l'striptease i que deixa “congelada” la bitàcora:


He cumplido con mi objetivo y mi promesa. Como dije en el primer post grabé el striptease de un tirón y lo corté a trozos. Hice algún cálculo patillero para asegurarme que si la cosa se alargaba tendría prendas a quitarme para cada día. Me han quedado tres en las manos que no tienen justificación de ser colgadas... pero espero que llegados al topless nadie dude que realmente hubiera llegado hasta el final (si del viernes hasta hoy me hubieran decepcionado tan solo tres veces más, evidentemente si la tragedia del día 7 no hubiera ocurrido).


Mi intención ahora es congelar este blog. Tenía un sentido ahora y aquí. Igual que lo he tenido yo tal y como me habéis conocido. Mañana lo que opine Eva Ros será mucho menos importante.


No cal dir que una part important dels lectors/ visionadors han quedat decebuts -com es pot llegir als comentaris i a l'enquesta del mateix blog- i molts d'ells no dubten en acusar a l'autora d'haver incomplert la seva paraula - “yo sí cumplo mis promesas”, assegurava l'Eva- de la mateixa manera que ho fan els polítics.


Tal vegada ens hem de felicitar pel fet que, segons aquesta estudiant de Ciències Polítiques, des del 7 de març no hi hagi hagut cap candidat amb un discurs fals o amb promeses que mai no complirà.


O pot ser, la no culminació a la xarxa de l'striptease eròtic-polític té relació amb la proposta que, segons va anunciar l'Eva, li ha fet la revista Interviú d'aparèixer a les seves planes...


Veurem en el paper allò que no ha mostrat al blog?