dijous, 23 d’agost del 2007

El Jueves torna a l'atac

Ha passat un mes just del segrest judicial d'El Jueves per la seva polèmica portada dedicada als prínceps d'Astúries i, quan el tema és pendent d'un procés judicial por un presumpte delicte d'injúries a la Corona, la revista satírica torna aquesta setmana a l'atac amb una nova portada protagonitzada ara pel rei i per Letizia.


La font d'inspiració han estat les fotos en biquini de la princesa per les quals sembla ser que la revista ¡Hola! ha pagat la morterada de 300.000 euros. A la portada d'El Jueves, Joan Carles truca a Interviú i els proposa un negoci: les fotos de Letizia en pilotes a canvi de 600.000 euros. El rei va armat, com qualsevol paparazzi, amb un màquina de fotografiar i, al darrera, es pot veure la silueta de la princesa a la dutxa.


Veurem com reacciona ara la Justícia, però tenint en compte l'experiència anterior que va comportar un èxit comercial i promocional sense precedents per El Jueves, és probable que el fiscal general de l'estat Cándido Conde Pumpido es quedi quiet i opti per no mirar aquests dies els programes del cor, que van ser els que un mes enrere van convertir en escàndol la portada dels prínceps practicant sexe.


En cas contrari, si la fiscalia insta l'aparell judicial a tornar a actuar, a El Jueves no li quedarà altre remei que posar en nòmina a algun magistrat de l'Audiència Nacional com Juan del Olmo perquè es guanyi un merescut sobresou com a cap de màrqueting de la revista satírica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No crec que aquesta vegada diguin res, ja que a ella amb prou feines se la distingeix. Els del Jueves ja li han posat una cortina prou tornasolada perquè no els puguin fotre la cavalleria per sobre un altre cop.

A mi em sembla molt més de jutjat de guàrdia això:

http://www.adn.es/politica/20070818/NWS-1149-logo-gobierno-espana-alemania-repulles.html

A vere si els jutges espanyols, tan pencaires que semblen a l'estiu i a tothora, fan algun gest... això sí, contra qui? El jurat per premiar un plagi? El paio que ha plagiat? Alemanya? Per haver fet fa 10 anys un logo igual que el pròxim que estrenarà Espanya en el futur?

déu n'hi do!