dimarts, 7 d’agost del 2007

"El eco" i "el hito" de Renfe


En una roda de premsa a Barcelona, el director general de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, Javier Pérez, i el director general d'Explotació d'Adif, Manuel Benegas, han asegurat avui que el servei millorarà a partir del 15 de setembre amb la posada en marxa de les dues últimes vies d'ample ibèric que han estat canviades de lloc dins l'estació de Sants amb motiu de les obres d'arribada de l'AVE.


Tant un com l'altre han volgut llançar un missatge de “confiança i esperança” i han justificat els problemes que estan patint els usuaris de Renfe en la complexitat de les obres.


Javier Pérez s'ha explicat textualment així:


En caso de incidencia, el eco de la incidencia tiene un factor multiplicador y de arrastre al conjunto de servicios que pasan por la estación de Sants y que directamente no se hubieran visto afectados o implicados por esta incidencia pero que desgraciadamente, en estas situaciones provisionales que estamos viviendo, sí que es así. Sí que tienen relación. Entendemos por tanto que el hito fundamental para conseguir una normalización plena del servicio se concluirá con la finalización y final adscripción de la solución final en cuanto a utilización de la estación de Sants.


Definitivament, anem servits si el director general de Rodalies és qui, amb aquesta llengua burocràticament gòtica i recargolada, ha de donar ràpides ordres per resoldre problemes urgents com l'avaria que divendres va deixar prop de 600 persones atrapades dins un tren durant dues hores. Escoltant-lo a la roda de premsa d'avui no és estrany que els pobres i sacrificats bombers encara estiguin buscantel eco” i “el hito” dins l'”adscripción de la solución final”.


Foto: El vestíbul de l'estació de Sants, ocupat per milers de desconcertats viatgers, divendres de la setmana passada. Andreu Puig /El Punt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Diria que "ito" en castellà s'escriu amb h, per tant "hito"...

Toni Dalmau ha dit...

Arreglat! Això passa per escriure amb presses. ;-)