divendres, 31 d’agost del 2007

Arriba l'Air Sex



La setmana vinent es celebrarà en el municipi finlandès d'Oulu el campionat mundial d'Air Guitar, la curiosa disciplina que consisteix en simular dalt l'escenari que "toques" la guitarra elèctrica sense tenir cap instrument a les mans. El concurs, que tindrà lloc entre el 5 i el 7 de setembre, aplegarà a representants d'Estats Units, Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canadà, Emirats Àrabs, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Noruega i Nova Zelanda.


Segons es pot llegir a la Wikipedia, els pioners de l'Air Guitar van ser, a la dècada dels 70, un grup de fans d'Iron Maiden que durant els concerts van començar a imitar als components de la banda. Per la seva part, Joe Cocker feia el mateix quan un dels seus músics tocava un solo de guitarra.


L'Air Guitar compta actualment amb milers de practicants arreu del món, però el més sorprenent del cas és que els japonesos han inventat una activitat similar que porta per nom Air Sex i que, gairebé no cal ni dir-ho, converteix en un espectacle molt aplaudit la simulació d'alt l'escenari de les relacions sexuals amb una parella invisible...


Qui no es conforma és perquè no vol




Vídeo 1: Actuació del guanyador del campionat mundial d'Air Guitar del 2006, el japonès Ochi "Dainoji" Yosuke.

Vídeo 2: Escenes d'Air Sex recollides a la sèrie documental de la BBC, Japanorama




El music player:

Joe Cocker: "With a Little Help From My Friends"

3 comentaris:

Roi ha dit...

Déu meu, diga'm que no és veritat!

Toni Dalmau ha dit...

Doncs ho és. Resulta força patètic i cal tenir poc sentit del ridícul, però s'ho passen bé. El campió actual és un japonès trempat que es fa dir "Cobra". :-D

Roi ha dit...

el que és realment increïble és el noi aquell que diu, tot orgullós, que mai ha practicat sexe volent dir "sóc tan bo fent air sex que sembla mentida que sigui verge". Crec que és en Cobra!
per mi, aquests és un dels moments àlgids de sentir vergonya al·liena...